Våre tjenester

 

Vi trer raskt i aksjon når krana drypper og gulvet knirker.


 

Elektrikker

Maling

Murertjenester

Rørlegger

Snekker/Tømrer


Elektrikker

Kabler og andre elektriske anlegg

Våre dyktige elektrikere hjelper deg med alt fra små til store oppdrag.

Fra varmepumper til solcelleanlegg.

Vi utfører alle typer el-kontroll og taksering av ditt anlegg.

Vi i kan hjelpe våre kunder med dyktige elektriker og produkter av høy kvalitet. Vi har kompetanse innen både sterk- og svakstrøms installasjoner, og leverer tjenester til private, næring, og offentlig virksomhet.


Maler

Innendørs og utendørs maling

Skal du male huset utvendig eller innvendig så har vi meget gode løsninger.

Vi vet hva som er viktig i utvendige oppussingsprosjekter i et værhardt land som Norge, og har kompetanse på valg av riktig produkter for optimal kvalitet og varighet. Vi innfrir alltid kravene til kvalitet og miljø.

Det er ikke så mye som skal til for å forvandle et nitrist rom til en trivelig oppholdsplass. Vi er grundige med forarbeid og beskyttelse av tilliggende flater, og har vår styrke i å se helheten i et maleprosjekt.


Murer & Flislegger

Støp og flislegging

Våre dyktige murere/flisleggere hjelper deg med muring av tegl, flisarbeid, puss-system, naturstein, peis og piper, rehabilitering av mur fasader og totalrehabilitering av bad og våtrom. Kvalitet bygger tillit, og derfor er det viktig for oss at når du velger tjenester fra oss så skal vi yte sikker kompetanse som gir deg som kunde trygghet


Rørlegger

Rørleggertjenester

Våre flinke og kompetente rørleggere står klare til å hjelpe deg!

En viktig del av jobben som rørlegger er å bistå og hjelpe kunder med alt fra små til store serviceoppdrag samt rehabiliteringsprosjekter eller nybygg. Kvalitet bygger tillit, og derfor er det viktig for oss at når du velger tjenester fra oss så skal vi yte sikker kompetanse som gir deg som kunde trygghet. Vårt mål er at du skal bli fornøyd og velge å benytte deg av våre tjenester igjen.


Snekker & Tømrer

Snekker og tømrer tjenester

Skal du renovere hele eller deler av huset har vi løsninger som kan tilpasses dine ønsker. Vi er opptatt av design, og våre håndverkere har lang erfaring som sikrer kvaliteten. Bytting av vinduer eller dører utføres raskt og kostnadseffektivt. Trenger du hjelp til å montere kjøkken eller fullføre et prosjekt du selv har startet? Vi kan ta på oss hele eller deler av renovering jobben.
Vi er opptatt av kvalitet og detaljer, slik at sluttresultatet blir optimalt og i henhold til dine ønsker.